Μουσικά Νέα

Sicario: Το hit του «Ίσως» σαρώνει το Spotify και τα social media

today29 Ιανουαρίου 2024

Background
share close

Ο Sicario συνεχίζει τις μουσικές του εκπλήξεις. Το «Ίσως», το hit που τον τελευταίο περίπου ενάμιση μήνα καταγράφει ιδιαίτερη επιτυχία, παρουσιάζεται σε μία μοναδική acoustic version.

Πάνω από 3,2 εκατομμύρια Spotify streams

Το «Ίσως», που περιλαμβάνεται στο debut album του Sicario με τίτλο «Η Μάσκα» και κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν αμέσως. Μέχρι σήμερα, έχει γίνει χρυσό σε πωλήσεις, μετρά πάνω από 3,2 εκατομμύρια Spotify streams και πάνω από 1,1 εκατομμύρια YouTube views στο audio release του, ενώ έχει γίνει viral στο TikTok, καθώς και no1 στο Viral 50 Spotify Greece και no1 στο Viral 50 Spotify Cyprus.

Ανταποδίδοντας την αγάπη του κόσμου, ο πολυπράγμων κι άκρως δημιουργικός καλλιτέχνης αποφάσισε να το παρουσιάσει σε μία εξαιρετική acoustic version, που «ανέβηκε» στο YouTube.

Και οι εκπλήξεις του Sicario δεν σταματούν εδώ

Τις προσεχείς εβδομάδες θα μοιραστεί άλλα δύο τραγούδια από το album «Η Μάσκα» σε acoustic versions, αλλά και θα παρουσιάσει το «Ίσως» μέσα από ένα μοναδικής αισθητικής music video.

«Η Μάσκα» είναι μία σύγχρονη και πρωτότυπη μουσική πρόταση, με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική υπογραφή του Sicario, ο οποίος έγραψε τους στίχους όλων των τραγουδιών. Το tracklist περιλαμβάνει 12 τραγούδια, μεταξύ των οποίων και τα «Χορός», «Ταξίδι»  και «Ευχή», τα singles που κυκλοφόρησαν πριν το album και απέσπασαν θετικές κριτικές και εντυπώσεις.

Written by: media+

Rate it
0%